Udvariasan közölték velünk (2019.05. 03.) , hogy a szellemi értékmentő tevékenységünk kívülre esik a támogatandó tevékenységek értékrendjén.

A Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiumának döntése alapján az Ön pályázata sajnos elutasításra került, figyelemmel a rendelkezésre álló keretösszeg kimerülésére.

Pályázata a várólista 286. helyén áll.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben

- valamely kedvezményezett a támogatói okirat kiadása előtt visszavonja a támogatási igényét,

- valamely támogatási döntés a hatályát veszti,

- a támogató a támogatói okiratot visszavonja, vagy

- valamely kedvezményezett vonatkozásában a támogató a támogatás részben vagy egészben történő visszavonásáról rendelkezik,

a támogató a felszabaduló összeg mértékéig - a Kollégiumi döntés alapján meghatározott várólista szerinti sorrendben - lehetővé teheti a költségvetési támogatás igénybevételét a következő helyen álló pályázók részére.

Amennyiben a fent leírtak alapján az Ön által képviselt szervezet tekintetében lehetőség lesz pótlólag támogatás nyújtására, haladéktalanul tájékoztatni fogjuk ennek feltételeiről.

Tájékoztatjuk, hogy - az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet 102/D. §-a alapján - e döntés ellen ezen  értesítés közlésétől számított 5 napon belül az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren (EPER) keresztül (EPER üzenetben) kifogást nyújthat be, ha véleménye szerint a pályázati eljárás, vagy az elutasító döntés jogszabálysértő, illetve az a pályázati kiírásba ütközik. A kifogás benyújtására nyitva álló határidő elmulasztása esetén igazolási kérelem benyújtásának nincs helye.

A kifogásra vonatkozó további rendelkezéseket a pályázati kiírás és a Nemzeti Együttműködési Alapból nyújtott valamint a civil és nonprofit szervezetek támogatásaihoz kapcsolódó  Általános Szerződési Feltételek tartalmazza.

Amennyiben kérdése merül fel - NEA-KK-19-Ö-M-0127 pályázati azonosítójának megadásával -, felteheti írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Telefonos ügyfélszolgálatunk a +36 1 896 0620 számon érhető el az alábbi időpontokban:
- hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 9-től 12 óráig,

- kedden és csütörtökön 13-tól 16 óráig.

A döntés további adataival és más civil szervezeteket érintő tudnivalókkal kapcsolatban a www.civil.info.hu és a www.bgazrt.hu oldalon tájékozódhat.

Üdvözlettel:

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.